R
Loading...




DOWNLOAD Syiir Tanpo Waton MP4 3GP & MP3

Click any video below to download HD MP3 MP4 & 3GP of Syiir+Tanpo+Waton presented below...



Subscribe To Our Newsletter

Join up to 900,000+ subscribers NOW!!!

Subscribe to our newsletter to stay updated.



Loading...
14:26

Download Sholawat SYI'IR TANPO WATON (Ukelele Version) ~ WF Azizah _ cover GUS DUR mp4 download free video

Karya KH Moh Nizam As-Shofa (Gus Nizam) Judul Lagu Syi ir Tanpo Waton (Syi ir Gus Dur) Penyanyi cover by WaFiq Azizah Sholawat Nabi Syiir Tanpo Waton Oleh Gusdur Lirik Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2X Ngawiti ingsun nglara syi iran Kelawan muji pareng pengeran Kang paring rohmat lan kenikmatan Rino wengine tanpo pitungan 2X Duh bolo konco prio wanito Ojo mung ngaji syare at bloko Gur pinter dongeng nulis lan moco Tembe mburine bakal sangsoro 2X Akeh kang apal Qur an Hadist e Seneng Ngafirkeh marang liyane Kafir e dewe Ga di gatekke Yen isih kotor ati akale 2X Gampang kabujuk Nafsu angkoro Ing pepaese Gebyare ndunyo Iri lan meri sugi e tonggo Mulo atine peteng lan Nisto 2X Ayo sedulur Jo nglale ake Wajib e ngaji sak pranatane Nggo ngandelake iman Tauhid e Baguse sangu mulyo matine 2X Kang aran sholeh bagus atine Kerono mapan sari ilmune Laku torekot lan ma rifate Ugo hakekot manjing rasane 2X Alqur an kodhim wahyu minulyo Tanpo tinulis iso diwoco Iku wejangan guru waskito Den tancep ake ing njero dodo 2X Kumantel ati lan pikiran Mrasuk ing badan kabeh njeroan Mukjizat rosul dadi pedoman Minongko dalan manjing e iman 2X Kelawan Alloh Kang maha Suci Kuduh rangkulan rino lan wengi Di tirakati di riadhoi Dzikir lan suluk jo nganti lali 2X Urip e ayem rumongso aman Dununge roso tondo yen iman Sabar nerimo snajan paspasan Kabeh tinakdir saking pengeran 2X Kelawan konco dulur lan tonggo Kang podo rukun ojo daksio Iku sunnah e rosul kang mulyo Nabi muhammad panutan kito 2X Ayo nglakoni sekabeane Alloh kang bakal ngangkat drajate Senajan ashor toto dhohire Ananging mulyo makom drajat e 2X Lamun palastro ing pungkasane Ora kesasar roh lan sukmane Den gadang Alloh syuargo manggone Utuh mayite ugo ules 2X Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2X #WfA

13:41

Download Syiir Tanpo Waton Gus Dur Cover Reggae SKA by Kembar Electone SQUAD mp4 download free video

Aktifkan subtitle untuk melihat lirik video! Video Pertama dari Kembar SKA semoga dapat Menghibur saudara Semua Jangan Lupa Like dan Share Video dari Kembar SKA Subscribe dan tunggu Video-video selanjutnya dari Kembar SKA Lirik Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2X Ngawiti ingsun nglara syi iran Kelawan muji pareng pengeran Kang paring rohmat lan kenikmatan Rino wengine tanpo pitungan 2X Duh bolo konco prio wanito Ojo mung ngaji syare at bloko Gur pinter dongeng nulis lan moco Tembe mburine bakal sangsoro 2X Akeh kang apal Qur an Hadist e Seneng Ngafirkeh marang liyane Kafir e dewe Ga di gatekke Yen isih kotor ati akale 2X Gampang kabujuk Nafsu angkoro Ing pepaese Gebyare ndunyo Iri lan meri sugi e tonggo Mulo atine peteng lan Nisto 2X Ayo sedulur Jo nglale ake Wajib e ngaji sak pranatane Nggo ngandelake iman Tauhid e Baguse sangu mulyo matine 2X Kang aran sholeh bagus atine Kerono mapan sari ilmune Laku torekot lan ma rifate Ugo hakekot manjing rasane 2X Alqur an kodhim wahyu minulyo Tanpo tinulis iso diwoco Iku wejangan guru waskito Den tancep ake ing njero dodo 2X Kumantel ati lan pikiran Mrasuk ing badan kabeh njeroan Mukjizat rosul dadi pedoman Minongko dalan manjing e iman 2X Kelawan Alloh Kang maha Suci Kuduh rangkulan rino lan wengi Di tirakati di riadhoi Dzikir lan suluk jo nganti lali 2X Urip e ayem rumongso aman Dununge roso tondo yen iman Sabar nerimo snajan paspasan Kabeh tinakdir saking pengeran 2X Kelawan konco dulur lan tonggo Kang podo rukun ojo daksio Iku sunnah e rosul kang mulyo Nabi muhammad panutan kito 2X Ayo nglakoni sekabeane Alloh kang bakal ngangkat drajate Senajan ashor toto dhohire Ananging mulyo makom drajat e 2X Lamun palastro ing pungkasane Ora kesasar roh lan sukmane Den gadang Alloh syuargo manggone Utuh mayite ugo ules 2X Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2

14:11

Download Syi'ir Tanpo Waton + Music Buto Alas mp4 download free video

maaf jika masih ada ketidak cocokan terjemah karena keterbatasan pengetahuan saya dan juga karena khasanah bahasa jawa lebih luas dari pada bahasa indonesia, sehingga sedikit sulit untuk menerjemahkan sesuai seperti yang dimaksudkan syair tersebut Syi ir Tanpo Waton ngawiti ingsun nglaras syiiran kelawan muji maring pengeran kang paring rohmat lan kenikmatan rino wengine tanpa pitungan 2x duh bolo konco priyo wanito ojo mung ngaji syareat bloko gur pinter dongeng nulis lan moco tembe burine bakal sangsoro 2x akeh kang apal quran hadise seneng ngafirke marang liyane kafire dewe dak digatekke yen isih kotor ati akale 2x gampang kabujuk nafsu angkoro ing pepahese gebyare dunyo iri lan meri sugihe tonggo mulo atine peteng lan nisto 2x ayo sedulur jo ngelaleake wajibe ngaji sak pranatane nggo ngandelake iman tauhide baguse sangu mulyo matine 2x kang aran sholeh baguse atine kerono mapan sari ngelmune laku thoriqah lan makrifate ugo hakekat manjing rasane 2x al quran qadim wahyu minulyo tanpa dinulis iso diwoco iku wejangan guru waskito den tancepake ing jero dodo 2x kumantil ati lan pikiran mrasuk ing badan kabeh jeroan mukjizat rosul dadi pedoman minongko dalan manjinge iman 2x kelawan Allah kang moho suci kudu rangkulan rino lan wengi ditirakati diriyadhahi dzikir lan suluk jo nganti lali 2x uripe ayem, rumongso aman dununge roso tondo yen iman sabar narimo najan paspasan kabeh tinakdir saking pengeran 2x kelawan konco dulur lan tonggo kang podho rukun ojo nesio iku sunahe rasul kang mulya nabi Muhammad panutan kito 2x ayo nglakoni sekabehane Allah kang bakal ngangkat drajate senajan asor toto dhohire ananging mulya maqom drajate 2x Ya rasulallah salamun alaik ya rafi asyani waddaraji atwatayyaji ratalalami ya uhai laljuu diwal k

Next»
GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON) As .MP4 3GP FLV-

Result Description...

Take some time to read the thoughts below specifying the results...

Video Courtesy to Uploaders And Owners

Incoming Search Tags

You can also see other possible keywords for downloading similar video...

Download video GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON) mp4 3gp Download Syiir Tanpo Waton. mp3 3gp mp4 Download syiir-tanpo-waton movie mp4 3gp, GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).mp4 Download Videos, Free Download Syiir Tanpo Waton, Syiir Tanpo Waton MP3 Download, Syiir Tanpo Waton MP4 Video Download, Syiir Tanpo Waton All Video Download, Syiir Tanpo Waton 3GP Download, Fast Downloads, HD Downloads, Download HD Mp4, 3GP, Movies, IOS Videos Download, Mobile Videos, Iphone Videos Download, Android Videos Download, Latest New Songs and Video, Online Full Video Downloads, Search And Download

Download GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).mp3 Where to Get GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON) - GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).mp4 video, Download Syiir Tanpo Waton - GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).avi Crystals torrent, mp3song, Free GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).mp3 Song Download, GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON) ft GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON) - movies.mp3 Syiir Tanpo Waton Full track Download, Syiir Tanpo Waton, Syiir Tanpo Waton .mp3 Single Free Download, Syiir Tanpo Waton - GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON), GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON) Download, Syiir Tanpo Waton - GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).mp3.mp3 Track, SoundCloud Download GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).mp3 Listen Online, GUS MIFTAH Uripe ayem rumongso amann (SYIIR TANPO WATON).mp3 Song In 320Kbps & 128Kbps, Syiir Tanpo Waton 190Kbps format, Tindeck Syiir Tanpo Waton

Share This With...


facebook twitter google+ | WhatsApp |







Google Google.co.za
Youtube . Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . Facebook -- Hson-- ucz-- gd-- one-- goggle-- zestr-- jobstu--
multiple--ucz . hawaii . nla . dot . bts . ed . dhs . weather -- nap-- msu
Jedixraja Project © 2019.