R

DOWNLOAD Syiir Tanpo Waton MP4 3GP & MP3

Click any video below to download HD MP3 MP4 & 3GP of Syiir+Tanpo+Waton presented below...



Subscribe To Our Newsletter

Join up to 900,000+ subscribers NOW!!!

Subscribe to our newsletter to stay updated.



Loading...
14:26

Download Sholawat SYI'IR TANPO WATON (Ukelele Version) ~ WF Azizah _ cover GUS DUR mp4 download free video

Karya KH Moh Nizam As-Shofa (Gus Nizam) Judul Lagu Syi ir Tanpo Waton (Syi ir Gus Dur) Penyanyi cover by WaFiq Azizah Sholawat Nabi Syiir Tanpo Waton Oleh Gusdur Lirik Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2X Ngawiti ingsun nglara syi iran Kelawan muji pareng pengeran Kang paring rohmat lan kenikmatan Rino wengine tanpo pitungan 2X Duh bolo konco prio wanito Ojo mung ngaji syare at bloko Gur pinter dongeng nulis lan moco Tembe mburine bakal sangsoro 2X Akeh kang apal Qur an Hadist e Seneng Ngafirkeh marang liyane Kafir e dewe Ga di gatekke Yen isih kotor ati akale 2X Gampang kabujuk Nafsu angkoro Ing pepaese Gebyare ndunyo Iri lan meri sugi e tonggo Mulo atine peteng lan Nisto 2X Ayo sedulur Jo nglale ake Wajib e ngaji sak pranatane Nggo ngandelake iman Tauhid e Baguse sangu mulyo matine 2X Kang aran sholeh bagus atine Kerono mapan sari ilmune Laku torekot lan ma rifate Ugo hakekot manjing rasane 2X Alqur an kodhim wahyu minulyo Tanpo tinulis iso diwoco Iku wejangan guru waskito Den tancep ake ing njero dodo 2X Kumantel ati lan pikiran Mrasuk ing badan kabeh njeroan Mukjizat rosul dadi pedoman Minongko dalan manjing e iman 2X Kelawan Alloh Kang maha Suci Kuduh rangkulan rino lan wengi Di tirakati di riadhoi Dzikir lan suluk jo nganti lali 2X Urip e ayem rumongso aman Dununge roso tondo yen iman Sabar nerimo snajan paspasan Kabeh tinakdir saking pengeran 2X Kelawan konco dulur lan tonggo Kang podo rukun ojo daksio Iku sunnah e rosul kang mulyo Nabi muhammad panutan kito 2X Ayo nglakoni sekabeane Alloh kang bakal ngangkat drajate Senajan ashor toto dhohire Ananging mulyo makom drajat e 2X Lamun palastro ing pungkasane Ora kesasar roh lan sukmane Den gadang Alloh syuargo manggone Utuh mayite ugo ules 2X Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2X #WfA

13:41

Download Syiir Tanpo Waton Gus Dur Cover Reggae SKA by Kembar Electone SQUAD mp4 download free video

Aktifkan subtitle untuk melihat lirik video! Video Pertama dari Kembar SKA semoga dapat Menghibur saudara Semua Jangan Lupa Like dan Share Video dari Kembar SKA Subscribe dan tunggu Video-video selanjutnya dari Kembar SKA Lirik Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2X Ngawiti ingsun nglara syi iran Kelawan muji pareng pengeran Kang paring rohmat lan kenikmatan Rino wengine tanpo pitungan 2X Duh bolo konco prio wanito Ojo mung ngaji syare at bloko Gur pinter dongeng nulis lan moco Tembe mburine bakal sangsoro 2X Akeh kang apal Qur an Hadist e Seneng Ngafirkeh marang liyane Kafir e dewe Ga di gatekke Yen isih kotor ati akale 2X Gampang kabujuk Nafsu angkoro Ing pepaese Gebyare ndunyo Iri lan meri sugi e tonggo Mulo atine peteng lan Nisto 2X Ayo sedulur Jo nglale ake Wajib e ngaji sak pranatane Nggo ngandelake iman Tauhid e Baguse sangu mulyo matine 2X Kang aran sholeh bagus atine Kerono mapan sari ilmune Laku torekot lan ma rifate Ugo hakekot manjing rasane 2X Alqur an kodhim wahyu minulyo Tanpo tinulis iso diwoco Iku wejangan guru waskito Den tancep ake ing njero dodo 2X Kumantel ati lan pikiran Mrasuk ing badan kabeh njeroan Mukjizat rosul dadi pedoman Minongko dalan manjing e iman 2X Kelawan Alloh Kang maha Suci Kuduh rangkulan rino lan wengi Di tirakati di riadhoi Dzikir lan suluk jo nganti lali 2X Urip e ayem rumongso aman Dununge roso tondo yen iman Sabar nerimo snajan paspasan Kabeh tinakdir saking pengeran 2X Kelawan konco dulur lan tonggo Kang podo rukun ojo daksio Iku sunnah e rosul kang mulyo Nabi muhammad panutan kito 2X Ayo nglakoni sekabeane Alloh kang bakal ngangkat drajate Senajan ashor toto dhohire Ananging mulyo makom drajat e 2X Lamun palastro ing pungkasane Ora kesasar roh lan sukmane Den gadang Alloh syuargo manggone Utuh mayite ugo ules 2X Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi 2

14:11

Download Syi'ir Tanpo Waton + Music Buto Alas mp4 download free video

maaf jika masih ada ketidak cocokan terjemah karena keterbatasan pengetahuan saya dan juga karena khasanah bahasa jawa lebih luas dari pada bahasa indonesia, sehingga sedikit sulit untuk menerjemahkan sesuai seperti yang dimaksudkan syair tersebut Syi ir Tanpo Waton ngawiti ingsun nglaras syiiran kelawan muji maring pengeran kang paring rohmat lan kenikmatan rino wengine tanpa pitungan 2x duh bolo konco priyo wanito ojo mung ngaji syareat bloko gur pinter dongeng nulis lan moco tembe burine bakal sangsoro 2x akeh kang apal quran hadise seneng ngafirke marang liyane kafire dewe dak digatekke yen isih kotor ati akale 2x gampang kabujuk nafsu angkoro ing pepahese gebyare dunyo iri lan meri sugihe tonggo mulo atine peteng lan nisto 2x ayo sedulur jo ngelaleake wajibe ngaji sak pranatane nggo ngandelake iman tauhide baguse sangu mulyo matine 2x kang aran sholeh baguse atine kerono mapan sari ngelmune laku thoriqah lan makrifate ugo hakekat manjing rasane 2x al quran qadim wahyu minulyo tanpa dinulis iso diwoco iku wejangan guru waskito den tancepake ing jero dodo 2x kumantil ati lan pikiran mrasuk ing badan kabeh jeroan mukjizat rosul dadi pedoman minongko dalan manjinge iman 2x kelawan Allah kang moho suci kudu rangkulan rino lan wengi ditirakati diriyadhahi dzikir lan suluk jo nganti lali 2x uripe ayem, rumongso aman dununge roso tondo yen iman sabar narimo najan paspasan kabeh tinakdir saking pengeran 2x kelawan konco dulur lan tonggo kang podho rukun ojo nesio iku sunahe rasul kang mulya nabi Muhammad panutan kito 2x ayo nglakoni sekabehane Allah kang bakal ngangkat drajate senajan asor toto dhohire ananging mulya maqom drajate 2x Ya rasulallah salamun alaik ya rafi asyani waddaraji atwatayyaji ratalalami ya uhai laljuu diwal k

13:58

Download Lirik&Terjemahan Bahasa Indonesia Syair Gus Dur (Tanpo Waton) | Sholawat Nabi Syiir Tanpo Waton mp4 download free video

Lirik & Terjemahan Bahasa Indonesia Syair Gus Dur (Tanpo Waton) | Sholawat Nabi Syiir Tanpo Waton Syi ir Tanpo Waton Karya Gus Dur Cover by WaFiq Azizah Original Song s youtu be vIuhgNtH-qY Enjoy this video 😄😄 Semoga menghibur dan bermanfaat Pliss SUBSCRIBE 👆 Like 👍 Comments 💬 and Share 💞 Thanks for watching 🙏🙏 #BIKINBAPER Maaf jika ada kesalahan penulisan, Sholawat Nabi Syiir Tanpo Waton Oleh Gusdur Lirik Ya roshulalloh salam mun alaika Ya rofi asyaaniwaddaarojii Athfataiyajii rotal alaami Ya Uuhailaljudiwalkaromi Ngawiti ingsun nglara syi iran Kelawan muji pareng pengeran Kang paring rohmat lan kenikmatan Rino wengine tanpo pitungan Duh bolo konco prio wanito Ojo mung ngaji syare at bloko Gur pinter dongeng nulis lan moco Tembe mburine bakal sangsoro Akeh kang apal Qur an Hadist e Seneng Ngafirkeh marang liyane Kafir e dewe Ga di gatekke Yen isih kotor ati akale Gampang kabujuk Nafsu angkoro Ing pepaese Gebyare ndunyo Iri lan meri sugi e tonggo Mulo atine peteng lan Nisto Ayo sedulur Jo nglale ake Wajib e ngaji sak pranatane Nggo ngandelake iman Tauhid e Baguse sangu mulyo matine Kang aran sholeh bagus atine Kerono mapan sari ilmune Laku torekot lan ma rifate Ugo hakekot manjing rasane Alqur an kodhim wahyu minulyo Tanpo tinulis iso diwoco Iku wejangan guru waskito Den tancep ake ing njero dodo Kumantel ati lan pikiran Mrasuk ing badan kabeh njeroan Mukjizat rosul dadi pedoman Minongko dalan manjing e iman Kelawan Alloh Kang maha Suci Kuduh rangkulan rino lan wengi Di tirakati di riadhoi Dzikir lan suluk jo nganti lali Urip e ayem rumongso aman Dununge roso tondo yen iman Sabar nerimo snajan paspasan Kabeh tinakdir saking pengeran Kelawan konco dulur lan tonggo Kang podo rukun ojo daksio Iku sunnah e rosul kang mulyo Nabi muhammad panutan kito Ayo nglakoni sekabeane Alloh kang bakal ngangkat drajate Senajan ashor toto dhohire Ananging mulyo makom drajat e Lamun palastro ing pungkasane Ora kesasar roh lan sukmane Den gadang Alloh syuargo manggone Utuh mayite ugo ulese #WfA

11:29

Download Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton mp4 download free video

Arti dalam Syi ir Tanpo Waton Ngawiti ingsun nglaras syi iran (Kuawali dengan melantunkan syair) Kelawan muji maring Pengeran (Dengan memuji kepada Tuhan) Kang paring rohmat lan kenikmatan (Yang memberi rahmat dan kenikmatan) Rino wengine tanpo pitungan 2X (Siang dan malam tanpa perhitungan) Duh bolo konco priyo wanito (Wahai sahabat pria dan wanita) Ojo mung ngaji syare at bloko (Jangan hanya mengaji hukum saja) Gur pinter ndongeng nulis lan moco (Hanya pandai bercerita, menulis dan membaca) Tembe mburine bakal sengsoro 2X (Akhirnya hanya akan sengsara) Akeh kang apal Qur an Haditse (Banyak yang hafal Qur an Haditsnya) Seneng ngafirke marang liyane (Suka mengkafirkan orang lain) Kafire dewe gag digatekke (Kekafirannya sendiri tak diperhatikan) Yen isih kotor ati akale 2X (Jika masih kotor hati akalnya) Gampang kabujuk nafsu angkoro (Mudah terbujuk nafsu angkara) Ing pepaese gebyare ndunyo (Dalam hiasan gemerlapnya dunia) Iri lan meri sugihe tonggo (Iri dan dengki kekayaan tetangga) Mulo atine peteng lan nisto 2X (Maka hatinya gelap dan nista) Ayo sedulur jo nglaleake (Mari saudara jangan lupakan) Wajibe ngaji sak pranatane (Kewajibannya mengaji lengkap aturannya) Nggo ngandelake iman tauhide (Untuk mempertebal iman tauhidnya) Baguse sangu mulyo matine 2X (Bagusnya bekal mulia matinya) Kang aran sholeh bagus atine (Yang disebut sholeh itu bagus hatinya) Kerono mapan seri ngelmune (Karena baik tingkat keilmuannya) Laku thoriqot lan ma rifate (Menjalankan tarekat dan ma rifatnya) Ugo haqiqot manjing rasane 2 X (Juga hakikat bersemayam di hatinya) Al Qur an Qodim wahyu minulyo (Al Qur an Qodim wahyu mulia) Tanpo tinulis biso diwoco (Tanpa tertulis bisa dibaca) Iku wejangan guru waskito (Itu petuah guru bijak) Den tancepake ing jero dodo 2X (Ditancapkan ke dalam dada) Gumantil ati lan pikiran (Melekat di hati dan pikiran) Mrasuk ing badan kabeh jeroan (Merasuk dalam badan dan seluruh hati) Mu jizat Rosul dadi pedoman (Mujizat Rasul jadi pedoman) Minongko dalan manjinge iman 2 X (Sebagai sarana jalan masuknya iman) Kelawan Alloh Kang Moho Suci (Kepada Alloh Yang Maha Suci) Kudu rangkulan rino lan wengi (Harus mendekatkan diri siang dan malam) Ditirakati diriyadohi (Diusahakan dan dilatih sungguh-sungguh) Dzikir lan suluk jo nganti lali 2X (Dzikir dan suluk jangan sampai lupa) Uripe ayem rumongso aman (Hidupnya tentram merasa aman) Dununge roso tondo yen iman (Itulah perasaan tandanya beriman) Sabar narimo najan pas-pasan (Sabar menerima meski pas-pasan) Kabeh tinakdir saking Pengeran 2X (Semua adalah takdir dari Tuhan) Kelawan konco dulur lan tonggo (Terhadap teman, saudara dan tetangga) Kang podho rukun ojo ndersilo (Yang saling rukun jangan bertengkar) Iku sunahe Rosul kang mulyo (Itu sunnahnya Rosul yang mulia) Nabi Muhammad panutan kito 2x (Nabi Muhammad tauladan kita) Ayo nglakoni sakabehane (Mari lakukan semuanya) Alloh kang bakal ngangkat drajate (Allah yang akan mengangkat derajatnya) Senajan asor toto dhohire (Walaupun rendah secara lahiriah) Ananging mulyo maqom drajate 2X (Namun mulia kedudukan derajatnya di sisi Allah) Lamun palastro ing pungkasane (Ketika ajal telah datang di akhir hayatnya) Ora kesasar roh lan sukmane (Tidak tersesat roh dan sukmanya) Den gadang Alloh swargo manggone (Disayang Allah surga tempatnya) Utuh mayite ugo ulese 2X (Utuh jasadnya juga kain kafannya) Semoga anda memahami dan di amalkan arti ini

Next»
Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton As .MP4 3GP FLV-

Result Description...

Take some time to read the thoughts below specifying the results...

We are pleasure to present you all the related videos we have carefully filtered for your search query Videos a total downloadable match of 1,000,000 (One Million). Inorder to help you and improve experience we have included a pagination of 20 items dispalyed per page. Take a Free online stream and download of Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton a video claimed by uploader DEFrizal with views of 577478, ranges in complete length of 11:29 and at 256 Kbps bitrate, you can withal download Top notch Video Document configurations of this video. This video was transferred on 2013-08-18 05:43:35 that is for all intents and purposes from now.. We are thankful you have used Realwaparz for helping you to achieve what your looking for.

Enjoy Free Download Videos mp4 mp3. To download the file click the button(Download Button). You can Download Each Video by 3GP, MP4 and Mp3 Formats. Each page has direct download buttons of chosen format.

Video Courtesy to Uploaders And Owners

Incoming Search Tags

You can also see other possible keywords for downloading similar video...

Download video Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton mp4 3gp Download Syiir Tanpo Waton. mp3 3gp mp4 Download syiir-tanpo-waton mp3 mp4 3gp, Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp4 Download Videos, Free Download Videos, Videos MP3 Download, Videos MP4 Video Download, Videos All Video Download, Videos 3GP Download, Fast Downloads, HD Downloads, Download HD Mp4, 3GP, Movies, IOS Videos Download, Mobile Videos, Iphone Videos Download, Android Videos Download, Latest New Songs and Video, Online Full Video Downloads, Search And Download

Download Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3 Where to Get Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton - Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp4 video, Download Syiir Tanpo Waton - Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.avi Crystals torrent, mp3song, wapdam, Mp3skull, Naijaloaded, mp3juice, mp3skull, iroking, telechager, stafaband, itunes, yesasia, Notjustok, wapmusic, mp3 lio, 9jabaze, jaguda, zipppshare, Tooxclusive Syiir Tanpo Waton 4shared, soundcloud, lagu terbaru , Syiir Tanpo Waton Subro Mp 3 Streaming Live Online Music mp3 Subro. mp3skull, mp3juices, ringtone, Syiir Tanpo Waton soundcloud, youtube, mp3clan, free mp3 now, mp3 with,.remix, mp3rocket, 320kbps, mp3truck, kiwi6, waptrick, Extratorrent.cc, Syiir Tanpo Waton Torrent, hindi, lagu, songs, music, radio, lyrics Free Downloads .wav Free from Proudlyclass Mp3 Download, movies Free Audio Download, Free Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3 Song Download, Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton ft Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton - movies.mp3 Syiir Tanpo Waton Full track Download, Syiir Tanpo Waton ft Syiir Tanpo Waton .mp3 Single Free Download, Syiir Tanpo Waton - Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3.mp3 Vevobase wapbase wapbaze Music Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton Download, Syiir Tanpo Waton - Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3.mp3 Track, SoundCloud Download Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3 Listen Online, Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3 Song In 320Kbps & 128Kbps, Syiir Tanpo Waton 190Kbps format, Tindeck Syiir Tanpo Waton - Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton .mp3 Play Online, wap10.net Syiir Tanpo Waton - Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3, movies.mp3 Music Listen Online, Download full album of Syiir Tanpo Waton.mp3, mp3skull Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton.mp3 Original CD rip,itunes rip,amazon rip Free Downloads, Download CD Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton In.mp3 Song, Radio Rip Of Syiir Tanpo Waton - vevo movies, stafaband movies, online, mp3juice movies, mp3xd movies, gratis movies, Mp3clan movies, naijaextra movies, waploaded movies, naijaloaded movies, naij movies, baseshare Syiir Tanpo Waton, melodyspot Syiir Tanpo Waton, tooxclusive Syiir Tanpo Waton , facebook Syiir Tanpo Waton , vevomack Syiir Tanpo Waton , yahoo Syiir Tanpo Waton , mp3 download Gus Dur Syi'ir Tanpo Waton, mp4 download Syiir Tanpo Waton , index of mp3 s Syiir Tanpo Waton , Subro youtube Syiir Tanpo Waton , metrolyrics Syiir Tanpo Waton , mp3oli Syiir Tanpo Waton , mix, azlyrics Syiir Tanpo Waton , hulkshare Syiir Tanpo Waton , mp3fon Syiir Tanpo Waton , Stafa Band Syiir Tanpo Waton , lagu terbaru Syiir Tanpo Waton , Gudang Lagu Syiir Tanpo Waton , ringtone Syiir Tanpo Waton , mp3skull Syiir Tanpo Waton , mp3olimp Syiir Tanpo Waton , soundcloud Syiir Tanpo Waton , remix Syiir Tanpo Waton , Subro Bondolan 320 kbps Syiir Tanpo Waton , kiwi6 Syiir Tanpo Waton , youtube- mp3 org Syiir Tanpo Waton , Spotify Syiir Tanpo Waton , vimeo Syiir Tanpo Waton , mp3skull Syiir Tanpo Waton , 4shared Syiir Tanpo Waton , vibe3 Syiir Tanpo Waton , itunes Syiir Tanpo Waton , mp3vip Syiir Tanpo Waton , songs Syiir Tanpo Waton , music Syiir Tanpo Waton , waptrick Syiir Tanpo Waton, Torrent Syiir Tanpo Waton, filestube Syiir Tanpo Waton, hindi Syiir Tanpo Waton

Share This With...


facebook twitter google+ | WhatsApp |







Google Google.co.za
Youtube . Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . Facebook -- Hson-- ucz-- gd-- one-- goggle-- zestr-- jobstu--
multiple--ucz . hawaii . nla . dot . bts . ed . dhs . weather -- nap-- msu
Jedixraja Project © 2019.